Солскяер: Уверени сме, че можем да победим ПСЖ


Н. Гавазов

Солскяер: Уверени сме, че можем да победим ПСЖ

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обеща, че неговият отбор няма да даде на ПСЖ билет за четвъртфиналите на Шампионската лига без борба.

Миналият месец "червените дяволи" претърпяха единственото си поражение под управлението на Солскяер, губейки първия мач от 1/8- финалите на Шампионска  лига с резултат 2: 0.

Юнайтед заминава за реванша  в Париж не само с дефицит от два гола, но и без редица важни играчи, включително наказания Пол Погба, но Оле все още планира да се бие.

"Трябва да кажа, че играчите ми са пълни с увереност в навечерието на този мач, въпреки загубата 2:0  у дома. Знаем, че ще бъде трудно да се върнем - играхме срещу тях тук, те имат добър отбор, а ние  имаме много контузени, но момчетата тук искат да участват в това състезание.

Ще се борим да останем в състезанието. Това е като покоряване на връх, но имаме страхотни играчи. Ще видим кои от тях ще са в строя. Това може да бъде най-важното нещо.

Трябва задължително да вкараме гол в реванша. Ако успеем да отбележим  ранен гол, тогава ще бъдем на крачка от целта", заяви Солскяер.

  Сподели
548