Сари съветва Челси да продаде Педро, Вилиан или Азар заради Хъдсън-Одой


Н. Гавазов

Сари съветва Челси да продаде Педро, Вилиан или Азар заради Хъдсън-Одой

Наставникът на Челси Маурицио Сари каза, че неговият клуб трябва да се отърве от Педро, Вилиан или Еден Азар, така че младият Калъм Хъдсън-Одой да играе редовно.

Снощи  Хъдсън-Одой  изчака редкия си шанс, като се появи от първите минути от мача в  Лига Европа срещу Малмьо. 18-годишният англичанин направи много добро впечатление, като вкара последния гол за отбора си - 3: 0.

Въпреки това, Сари  все още не може да задоволи желанието на играча и ръководството, които блокираха продажбата на Калъм в Байерн Мюнхен през  миналия месец.

"Трябва да разберете, че на тази позиция имаме Педро, Вилиан  и Азар. И не е лесно за един млад играч да демонстрира същото стабилно ниво на игра като неговите по-зрели и опитни съотборници.

В момента го използваме по правилния начин. 20-те мача, проведени  през този сезон, ще бъдат 30 през следващия, 40 след  две години.

Мисля, клубът  трябва да реши. На мястото на клуба ще продам друго крило, ако искам Калъм редовно да излиза  на терена. В противен случай мениджърът е в беда", заяви Сари.

  Сподели
525