Мърсън: Солскяр ще получи работата, ако победи Ливърпул


Н. Гавазов

Мърсън: Солскяр ще получи работата, ако победи Ливърпул

Експертът на Sky Sports Пол Мърсън очаква Оле Гунар Солскяер да получи постоянен договор в Манчестър Юнайтед, ако победи  Ливърпул в Премиършип следващата неделя.

Вчера  "червените дяволи"  блестящо се реабилитираха за домашно поражение с 2:0  от ПСЖ в Шампионска лига, изхвърляйки Челси  от ФА Къп.

Мърсън е впечатлен от този успех на Юнайтед и сега очаква Солскяер да създаде проблеми и на Ливърпул.

"След като те реагират  по този начин, те ще имат всички шансове да победят Ливърпул в неделя. Ако Ливърпул се върне с не празни ръце, това ще бъде добър резултат. Това на свой ред говори, че Оле прави правилните неща.

Ще съм в шок, ако те победят Ливърпул и той не получи тази работа.

Преди три-четири месеца Юнайтед се движеше  в нищото. В края на мача с ПСЖ те бяха разкъсани на части, но 60 000 души все още скандираха името Оле.

Ако съм собственик, щях да седна и да си помисля: "Колко хубаво  е това?“  Преди три или четири месеца атмосферата в такива условия би била токсична.

След като наблюдавах мача им  в понеделник, мога да кажа, че ще бъда шокиран, ако не завършат в топ 4. Мисля, че това ще бъде също толкова успешно, колкото и спечелването на ФА Къп, защото доскоро изглеждаше, че са на милиони мили от това.

По мое мнение, те са най-големият клуб в света и те трябва да бъдат в Шампионската лига", заяви Мърсън.

  Сподели
437