Жиру призова за сплотяване около Сари


Н. Гавазов

Жиру призова за сплотяване около Сари

Нападателят на Челси  Оливие Жиру призова съотборниците си да се сплотят  около наставника си Маурицио Сари.

Тази седмица може да стане решаваща за по-нататъшната  съдба на Сари на "Стамфорд Бридж". Столът под Маурицио се клати с голяма сила в последно време, а освен това възникнаха големи въпроси към методите на работа на италианския специалист.

В навечерието на важния мач срещу Манчестър Юнайтед във ФА Къп Жиру изрази подкрепа за италианския специалист, заявявайки, че сега не е време за паника.

"На мен винаги ми се е налагало да се справям с натиск  през цялата си кариера. Участвах в големи мачове на клубно ниво и в международен план, а в такива моменти трябва да се сплотите, да мислите заедно и да останете позитивни.

Нашата позиция оставя много от желаната, но имаме големи мачове напред. Искаме да успеем в абсолютно всяко състезание, така че мачът срещу Юнайтед ще бъде изключително важен. Трябва да наберем скорост и да останем верни на себе си, така че очакваме с нетърпение този мач.

Не се тревожим за нашата ситуация. Убеден съм, че Юнайтед все още ще губи точки в лигата. Ние сме уверени и искаме да продължим в същия дух с добро отношение.

Знам, че нашият мениджър  е критикуван, но нямам чувството, че те могат да го уволнят. Нямам какво да кажа по този въпрос. Ние всички сме единни, персоналът и отборът. Искаме да гледаме напред и да поддържаме позитивно отношение. Това е всичко. Ние вървим по един път, към едни и същи цели", заяви Жиру.

  Сподели
418