Шкриняр е най-вероятният нов защитник на Юнайтед


Н. Гавазов

Шкриняр е най-вероятният нов защитник на Юнайтед

Милан Шкриняр от Интер е най-вероятното ново попълнение, което ще бъде поканено от Манчестър Юнайтед през следващото лято, за да укрепи центъра на отбраната.

Както знаете, "червените дяволи" търсят централен защитник на най-високото ниво от миналото лято. Очаква се, че след края на този сезон  клубът от  "Олд Трафорд", най-накрая, ще се охарчи за такъв играч.

Според източник, близък до  Юнайтед, клубът  отдавна е изградил списък  за укрепване на проблемната позиция, като в него са включени Калиду Кулибали от Наполи. Йоахим Андерсен от Сампдория и Шкриняр.

Първоначално за цел  номер едно на "дяволите" се смяташе Кулибали, но трансферът  на 27-годишния  сенегалец изглежда не само изключително скъпо, но и трудно за постигане.

Що се отнася до Андерсен, той вече е с един крак в Тотнъм. "Шпорите" решиха да действат активно и тази седмица проведоха преговори  в Лондон с делегация от Сампдория.

Всичко това означава, че най-вероятният новодошъл в Юнайтед е Шкриняр, който Интер се опитва да склони към нов договор.

В лагера на 24-годишния словак са  добре запознати  с интереса на Манчестър и това може да подтикне антуража на Милан към спиране на преговорите с Интер.

  Сподели
493