Пол Мърсън предсказва отпадане на Юнайтед от ФА Къп


Н. Гавазов

Пол Мърсън предсказва отпадане на Юнайтед от ФА Къп

Експертът на Sky Sports Пол Мърсън очаква, че след поражението от  ПСЖ в Шампионската лига, Манчестър Юнайтед ще претърпи второ поражение, като отпадне  от Купата на ФА в сблъсъка  с Челси.

Тази седмица "червените дяволи" претърпяха първото си поражение в 12 мача под ръководството на Оле Гунар Солскяер, с отчитане на  всички състезания. ПСЖ доста комфортно победи Юнайтед на "Олд Трафорд"  с резултат 2:0.

В понеделник вечер хората  на Солскяер  ще се състезават с Челси за билет за четвъртфиналите на Купата на ФА, а в тази конфронтация Мърсън отдава предпочитания на колектива  на Маурицио Сарри.

"Тези дни Юнайтед слезе от небето на земята благодарение на ПСЖ. Те имат още един тежък мач пред себе си. Мач, който, според мен, ще спечели Челси. Мисля, че поражението в Шампионската лига ще изкара Юнайтед от курса.

На тях ще им липсва Джеси Лингард, новият невъзпят  герой. Когато той напусна терена  с ПСЖ, това се превърна е повратна точка. Влезлите вместо него и Антони Марсиал футболисти, включително и Алексис Санчес, се провалиха.

Това ще бъде мач от огромно значение за двата отбора. Сега Юнайтед е под натиск, след като бе победен от ПСЖ  в Шампионска лига. Техният сезон може да бъде дерайлиран след седмица, ако загубят и отпаднат от ФА Къп в допълнение към поражението, което ги лиши от реални шансове да останат в Шампионска  лига.

Този период ще определи дали Оле Гунар Солскяер  ще получи работата на постоянна основа или не", заяви Мърсън.

  Сподели
514