Педро: Всички играчи на Челси споделят възгледите на Сари


Н. Гавазов

Педро: Всички играчи на Челси споделят възгледите на Сари

Нападателят на Челси Педро Родригес заяви, че всички в отбора споделят възгледите на своя мениджър Маурицио Сари и застават зад него.

"Това не е проблем на отношението, начина на мислене или мотивацията. Но това е вярно: ако в мач с такъв силен противник (Манчестър Сити) не се концентрирате върху играта от първите секунди, тогава трудностите са неизбежни. Те печелят много, а ако вкарат бърз гол, вече е трудно да реагираш. За нас обаче е много важно да си възвърнем позитивното отношение, да се възстановим отново, да възстановим положителните емоции.

Целият отбор  споделя мнението на Маурицио. Това е просто: трябва да пресираме противника близо до вратата му, да играем  стегнато и да създаваме  шансове. Нужно е много да се владее топката и да се опиташ да  вкараш. Целият отбор  е готов, можем да го направим, но понякога става трудно да се действа така и всичко зависи от отбора. Когато Ман Сити  играе добре, това затруднява пресата, защото те имат страхотни играчи, те се придържат към топката и създават моменти, разположени между линиите. Много е трудно да се отбраняваш. Но това е идеята  на Маурицио и добра идея.

Има още една възможност да влезем в Шампионската лига през следващия сезон и ние го знаем много добре. Предстоящият мач (с Малмьо) е възможност да отидем колкото е възможно по-далеч в този турнир, и ако успеем да стигнем до финала и спечелим, то ще бъде като цяло отлично", заяви Педро.

  Сподели
361