Инс: Играта на Санчес е посмешище


Н. Гавазов

Инс: Играта на Санчес е посмешище

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Инс нарече "срам" и "посмешище" играта на нападателя Алексис Санчес в мача с ПСЖ от  Шампионска  лига.

В края на първата половина на мача срещу парижаните, "червените дяволи" загубиха заради травми  Джеси Лингард и Антони Марсиал, които бяха заменени от Хуан Мата и Алексис Санчес.

За определените 45 минути Алексис изобщо не се показа и не успя да спаси Юнайтед от поражението с резултат 2:0. Според Инс, проблемът е свързан с факта, че 30-годишният чилийски футболист изобщо не отговаря на очакванията и стандартите, а това изисква решение на ръководството на клуба.

"Начинът, по който Алексис Санчес играе в момента, не е нищо друго освен срам. Неговата игра е смешна, имайки предвид нивото му на заплата. Не бих се възмущавал от високата му заплата, ако той я заработва, но за този вид пари очаквате да получите нещо повече.

Феновете заслужават повече, Оле заслужава повече, останалата част от отбора също. Може би той е затаил обида, защото не попада в стартовия състав, но това не е изненада. Изглеждаше безнадежден във всички отношения.

На  Олд Трафорд  трябва да вземат решение за него, защото нищо не излиза от това сътрудничество.

Но тук възниква дилема. Продължавайки да уволняваме мениджъри, ти оставаш с играчите, които са поканени от бившия бос  и не можеш да се отървеш от тях. Затова трябва да се опиташ да ги накараш да играят в твоя отбор.

Той е на милиони мили от най-добрата си игра, той прилича на съвсем различен играч, отколкото в най-хубавите си времена", заяви Инс.

  Сподели
389