Сари упрекна Абрамович и чака среща с босовете


Н. Гавазов

Сари упрекна Абрамович и чака среща с босовете

Наставникът Челси Маурицио Сари призна, че очаква сериозен разговор с ръководството след завръщането си от Манчестър в Лондон.

След като пропуснаха 10 гола от Манчестър Сити и Борнемут в последните си две гостувания, "сините"  се смъкнаха  до шеста позиция във Висшата лига, а Сари попадна под силен натиск и от тази сутрин е  фаворит на букмейкърите за следващо мениджърско уволнение в английския шампионат.

60-годишният италианец не е сигурен дали ще успее да спаси работата си след такива шокиращи резултати.

"Дали се страхувам да загубя работата си? Не знам. Трябва да попитате клуба. Аз съм притеснен за моя отбор. Притеснен съм за нашата игра, а що се отнася до работата ми, винаги рискувам. Аз съм отговорен за тима, така че би било правилно да пренасочите  въпроса си  към клуба.

Очаквам ли преговори с ръководството? Още не знам. Мисля, че среща ще има, защото това е  нормално и необходимо. Но по-добре попитайте клуба. В момента нямам никаква представа", заяви Сари.

Също така италианецът даде интервю за телевизия  от родината си и в завоалиран вид упрекна Абрамович, като каза, че никога не е виждал собственика на клуба и не знае какво иска.

"Ако собственикът се обади, аз ще съм много  щастлив, защото никога не съм чувал нищо от него", каза още мениджърът на Челси.

  Сподели
448