Де Хеа иска заплата от 350 000 паунда на седмица


Н. Гавазов

Де Хеа иска заплата от 350 000 паунда на седмица

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа отказва да направи отстъпки и е готов да сключи нов договор само при  заплата от 350 хил. паунда седмично.

В продължение на много месеци "червените дяволи" преговаряха с титулярния си страж  за нова сделка и през ноември дори се наложи  да използват възможността си да удължат сегашния договор на Де Хеа с 12 месеца - до юни 2020 г. - за да се спасят от спекулации през зимния трансферен прозорец.

28-годишният испанец не е против да свърже бъдещето си с Юнайтед, но иска да го направи при определени условия. Сега Давид влиза в пиковите си години и жадува  клубът чрез новия договор да потвърди статута му  на един от най-добрите вратари в света.

Според неофициални източници, Де Хеа  продължава да настоява за седмична заплата от  350 хиляди паунда, което е  повече от възнаграждението на Алексис Санчес.

Босовете на Юнайтед смятат, че исканията на Давид  са твърде високи, но все още се надяват, че компромис ще бъде намерен преди началото на следващия сезон. Най-важното е, че Де Хеа, който печели 200 000 паунда на седмица е щастлив в Манчестър и вече не мисли да се върне в родината си, както бе през  предишните  години.

  Сподели
434