Клоп иска да спечели Висшата лига и ШЛ


Н. Гавазов

Клоп иска да спечели Висшата лига и ШЛ

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че през този сезон иска да преуспее в Премиършип и Шампионска лига.

Както е известно, "червените" имат отлични шансове да спечелят първата си шампионска титла през последните 29 години и за много от феновете на мърсисайдци Шампионска лига, където Ливърпул ще играе в 1/8 финала срещу Байерн, изглежда отвличаща  вниманието.

Клоп обаче не мисли така и не е готов да постави приоритети. Юрген желае да спечели Висшата лига и Шампионска лига.

"Ще се опитаме да направим всичко възможно, за да участваме и в двете състезания. Ние се стремяхме към това и през миналата година.

Тази година се говори, че трябва да се съсредоточим само върху Висшата лига, но все още участваме в Шампионска  лига и съм много щастлив от това. Имаме много труден мач, въпреки че ако слушате някои хора, те  казват: "Това е просто Байерн". А видяхте ли отбора им и в каква форма са те след зимната пауза"

Ще бъдем готови за Шампионска лига и очакваме много, много тежък мач. Това е Шампионска лига, където играете един мач и след това чакаш две седмици за реванша. Ние постоянно играем във Висшата лига, а Шампионска лига е малка искра между тях. Ще се стараем с всички сили в Шампионска лига. Това е нормално", заяви Клоп.

  Сподели
540