Кейн може да се върне по-рано от очакваното


Н. Гавазов

Кейн може да се върне по-рано от очакваното

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн може да се върне по-рано от първоначалните прогнози. Напомняме, че англичанинът увреди връзки на левия глезен  в мача с Манчестър Юнайтед от 22-я кръг на Висшата лига. Медицинският щаб на "шпорите" констатира, че нападателят може да се върне към тренировки в началото на март.

Сега обаче става ясно, че Хари много добре провежда процеса на рехабилитация и шансовете да се върне по-рано от първоначалния срок са много големи.

"Сега не мога да кажа дали Кейн изпреварва графика си за възстановяване или не. Оценяваме състоянието му всеки ден. Той публикува видео в социалните мрежи, където е ясно, че е в добро състояние. Той работи, прави различни упражнения. Знаете, че той е силен играч, който се раздава на тренировките на 200% и се опитва да се върне възможно най-скоро.

Той е настроен за бързо възстановяване, иска да се върне в строя. Да видим какво ще се случи след това. Ние следваме възстановяването му ден след ден, седмица по седмица. Доволен съм от начина, по който се възстановява", коментира Маурисио Почетино ситуацията.

  Сподели
389