Стъридж отложи въпроса за бъдещето си заради борбата за титлата


Н. Гавазов

Стъридж отложи въпроса за бъдещето си заради борбата за титлата

Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж заяви, че е изоставил  въпроса с бъдещето си, за да помогне на "червените"  да спечелят  Висшата лига.

Договорът на Стъридж изтича в края на сезона и досега няма намеци, че "червените" ще задържат  бившия играч на Манчестър Сити и Челси, особено като се има предвид, че Даниел печели 120 000 паунда седмично.

Нещо повече,  29-годишният англичанин вече може да преговаря със заинтересовани клубове от чужбина, но Стъридж, който отбеляза само два участия в старта на Ливърпул през този сезон във  Висшата лига, предпочита да се фокусира върху другия.

"Аз съм фокусиран върху това, което се случва в момента. Трябва да живееш в настоящето - никога не можеш да живееш в това, което може да се случи в бъдеще. Отдавна съм в Ливърпул и съм щастлив тук. Искам да помогна на отбора да успее и да спечели с тях. Трофеят ще бъде невероятен.

Вече бяхме близо до трофеите преди, участвахме във финалите и се борихме за победата във Висшата лига, но все още не успяхме да направим тази крачка", заяви Стъридж.

  Сподели
382