Шерингам: Погба би играл за Юнайтед от 1999 г.


Н. Гавазов

Шерингам: Погба би играл за Юнайтед от 1999 г.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам вярва, че в сегашния си вид халфът Пол Погба би имал място в отбора, който направи требъл  през 1999 година.

Погба се преобрази с  пристигането на Оле Гунар Солскяер и в момента французинът вкарва голове, асистира и е диригент на играта на "червените дяволи". Според Шерингам, сега Пол е толкова добър, че няма как да се загуби в отбора, за който Рой Кийн, Пол Скоулс и Дейвид Бекъм играха в средата на терена.

"Мисля, че той може да играе в този отбор, защото е много талантлив играч. Там биха го спуснали от небето на земята и да го накарат да прави правилните неща в точното време. Благодарение на това нашият отбор бе толкова добър. Правихме правилните неща в точното време.

Много играчи вършат грешни неща през цялото време. Но за да бъдете част от отбор, трябва да правите правилните неща в точното време. Мисля, че в онзи отбор опитните играчи биха му казали: "Играй в пас. Спри да парадираш и покажи колко си добър.  Ние играем като отбор", заяви Шерингам.

  Сподели
398