Погба: Солскяер върна усмивката на лицето ми


Н. Гавазов

Погба: Солскяер върна усмивката на лицето ми

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че мениджърът Оле Гунар Солскяер  е върнал усмивка на лицето му.

През първата половина на сезона Погба открито се сблъска с Жозе Моуриньо, демонстрирайки откровено посредствена игра, когато се появаваше на терена.

Французинът обаче се преобрази след уволнението на Моуриньо и назначаването на Солскяер, като освен, че започна да вкарва и да асистира, той се превърна в диригент на играта на "червените дяволи". Сега Погба е щастлив.

"Преди да дойде Оле, аз бях на сянка, седях на пейката и трябваше да се примиря с това. Сега отново съм щастлив да играя. Това е нормално. Сега винаги се усмихвам.

Щастлив съм, че отново се събрах с мениджъра. Познавам го от академията и резерва, където неговият прякор е СуперСуб. Той наистина върши добре работата си.

Самият той е играл тук, така че познава характера на този клуб. Той се върна, за да ни помогне и всичко върви много добре. Но сезонът е дълъг, така че нека да видим какво ще постигнем.

Сега играя малко по-близо до атаката. Имам по-добра сигурност отзад и това ми дава свободата да вървя напред, да влизам в наказателното поле и да подкрепям нападателите", заяви Погба.

  Сподели
392