Карагър се усъмни в решението на Клоп да пусне Клайн


Н. Гавазов

Карагър се усъмни в решението на Клоп да пусне Клайн

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър постави под въпрос решението на мениджъра на "червените"  Юрген Клоп да пусне под наем десния защитник Натаниел Клайн.

По-рано през януари Клайн се присъедини към Борнемут с договор под наем, валиден до края на сезона и дебютира за новия си отбор срещу Евертън в неделя.

Натаниел реши да смени клуба поради факта, че втори пореден сезон губи конкуренцията за своята позиция от  Трент Алексадер-Арнолд и Джо Гомес. Въпреки това, Карагър смята, че заминаването на Натаниел може да повлияе неблагоприятно на шансовете на Ливърпул да спечели титлата.

"Стабилността е това, което той добави към Борнемут. Трябва да кажа, че съм изненадан, че Ливърпул му позволи да си тръгне. Знам, че той не е играл от дълго време, но на позицията му в Ливърпул има млади играчи: Александър-Арнолд, Гомес. Той е малко по-опитен от тях.

Той изигра един мач срещу Манчестър Юнайтед и игра изключително добре, ако се отчете колко дълго отсъстваше. Така че аз съм доста изненадан от това, че той напусна.

Може би Клоп така е решил, наблюдавайки тренировките му всеки ден. На Клайн не бе лесно, а играч на неговата възраст трябва да играе футбол колкото е възможно повече", заяви Карагър.

  Сподели
414