Солксяер не е изненадан от слуховете за Почетино


Н. Гавазов

Солксяер не е изненадан от слуховете за Почетино

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че не е изненадан от слуховете за интереса на "червените дяволи" към Маурисио Почетано от Тотнъм.

Въпреки петте победи в първите пет мача на Солскяер, Почетино остава фаворит за ролята на постоянен кормчия на Юнайтед. Според слуховете, изпълнителният директор на клуба  Ед Уудуърд дори не се смущава да плати десетки милиони паунда компенсация за трансфера на аржентинеца.

Солскяер ще се изправи лице в лице с Почетино в неделя, когато Юнайтед ще пътува до "Уембли"  във Висшата лига. Оле признава, че циркулиращите слухове са основателни.

"Той добре се справя с работата си. Има причина за тези спекулации. Но не е моя работа да съдя мениджърите. Напълно съм фокусиран върху работата си и своя отбор", заяви Солскяер.

Норвежецът също разказа как ще играе срещу "шпорите".

"Играем срещу един от най-добрите отбори в лигата, така че трябва да помним силните им качества. Въпреки това трябва да играем атакуващ футбол, това е нашето силно качество.

Няма да имаме много шансове срещу такъв противник, така че трябва да се разпореждаме правилно с топката, когато тя ще бъде с нас. Освен това теренът на "Уембли" е много голям", каза още мениджърът.

  Сподели
436