Солскяер направи Рашфорд основен нападател на отбора


Н. Гавазов

Солскяер направи Рашфорд основен нападател на отбора

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е уведомил Маркус Рашфорд, че сега той е главният централен нападател на отбора.

Когато норвежецът пристъпи към треньорска работа при "червените дяволи" през миналия месец, Ромелу Лукаку страдаше от травма. Благодарение на това 21-годишният Рашфорд влезе в стартовия състав за всичките четири мача от Премиършип със Солскяер и отбеляза  три гола в този период.

Както стана известно от Daily Star, по време на тренировъчен лагер в Дубай Солскаер е разговарял с Рашфорд, информирайки го, че той сега е първият му избор като нападател.  Младият англичанин ще има място в стартовия състав, докато продължава а демонстрира такава класна форма.

Напомняме, че Рашфорд нямаше стабилно място в стартовия състав на Жозе Моуриньо. Предшественикът на Солскяер, дори да пускаше Маркус в игра,  често го използваше на фланга.

Според източника,  Рашфорд ще започне като титуляр в мача срещу Тотнъм в неделя, а Лукаку отново ще бъде на пейката. Ако ситуацията не се промени до края на сезона, в Ромелу могат да се появят мисли за смяна на клуба.

  Сподели
374