Почетино остава цел номер едно за Юнайтед


Н. Гавазов

Почетино остава цел номер едно за Юнайтед

Впечатляващият старт на Оле Гунар Солскяер не промени приоритетите на Манчестър Юнайтед. За "червените дяволи" цел номер едно  за ролята на постоянен треньор остава Маурисио Почетино от Тотнъм.

Поемайки отбора след уволнението на Жозе Моуриньо през декември, Солскяер спечели всичките си пет мача начело на тима.  "Червените дяволи" отново започнаха да показват ефектен футбол, вдъхновявайки себе си и своите фенове.

Според слуховете, Оле Гунар е направил голямо впечатление на играчите и те искат норвежецът да остане на мениджърския пост след края на сезона. Въпреки това, управлението на клуба е по-малко подложено на емоции.

Източници, запознати със ситуацията, съобщават, че изпълнителният директор Ед Удуърд и собствениците на клуба от семейство Глейзър искат да назначат специалист, който може да осигури трофеи и да направи Юнайтед  претендент за победа във всеки конкурс.

Независимо от това колко добре Солскяер завърши сезона, той няма да получи тази работа по подразбиране. На "Олд Трафорд" продължават да вярват, че Почетино е идеалният кандидат за тях, но и не затварят вратата на други специалисти, включително Масимилиано Алегри от Ювентус.

  Сподели
434