Арнаутович иска да играе в Китай


Н. Гавазов

Арнаутович иска да играе в Китай

Нападателят на Уест Хем Марко Арнаутович желае да продълж кариерата си в китайското първенство. Това  разкри братът на австрийския национал и негов агент Даниел. По-рано тази седмица стана ясно, че "чуковете" са отклонили оферта от Китай в размер на 35 милиона паунда.

"Уест Хем плати 20 милиона паунда за Марко, което е нищо на днешния пазар. Купиха го, за да запази мястото им във Висшата лига и той направи точно това. Сега Уест Хем има фантастична оферта. Това е почти двойна на това, което платиха за него. Той иска да отиде на този нов пазар и да се бори за титли. Това е неговото желание.

Неговото голямо желание е Уест Хем да приеме офертата от Китай. Той знае, че феновете на Уест Хем го обичат и има специална връзка с тях, но това е светът на спорта, нещата се променят и той се надява те да го разберат. Марко е професионалист и се готви на 100 процента за мача с Арсенал. Той ще продължи да дава 100 процента на Уест Хем. Докато е играч на клуба, ще дава всичко за него", допълни братът на нападателя.

  Сподели
371