Солскяер разказа от какво зависи бъдещето му в Юнайтед


Н. Гавазов

Солскяер разказа от какво зависи бъдещето му в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обясни по какъв начин възнамерява да получи работа постоянна основа.

Солскяер, който бе привлечен от Мьолде след уволнението на Жозе Моуриньо до края на сезона, вече даде ясно да се разбере, че би искал да стане за постоянно на  кормилото на "червените дяволи",  въпреки факта, че изпълнителният директор на клуба Ед Удуърд активно изучава алтернативни кандидати.

Според норвежеца,  решаващ фактор за него ще бъде футболът, който Юнайтед ще покаже през останалата част от сезона. Оле вярва, че това е най-важно - дори по-важно от трофеите.

"Какво е нужно за да остана в клуба? Да говорят хората през лятото какъв стил играе Манчестър Юнайтед. Стилът, който играем в момента, ни напомня за отбора на Сър Алекс. Той ни напомня за успешните времена.

Всичко трябва да започне с това, как играете, защото резултатите не могат да бъдат контролирани. Можете да контролирате отношението си към играта и стила си на игра.

"Разбира се, трофеите също са важни. Би било чудесно да стигнем до финала на Купата на ФА или да спечелим някой трофей. Нека да видим през май дали ще успея или не", заяви Солскяер за  Evening Standard.

  Сподели
444