Анчелоти разкритикува медиите на Острова


Н. Гавазов

Анчелоти разкритикува медиите на Острова

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти разкритикува английските медии за това, че се намесват прекалено в личния живот на футболистите и допълни, че той лично не се интересува от това какво правят играчите извън терена. Както е известно, през зимата избухна сексскандал с капитана на Челси Джон Тери, а преди това медиите разкриха извънбрачна връзка на друг играч на „сините" - Ашли Коул, което доведе до развод на защитника с Черил. В неделя пък избухна друг сексскандал с една от звездите на английския футбол - Уейн Рууни.

„Аз не се интересувам от личния живот на играчите си. Това не влиза в съвместната ни работа. Мисля, че личния живот трябва да бъде наистина личен. При Джон Тери хубавото е, че той успя да запази проблемите си извън игрището и поради това си остана капитан на Челси", заяви Анчелоти пред BBC London 94.9.

„Медиите са прекалено натрапчиви, но явно това е част от културата на тази страна. Това обаче не е добре за моята култура. Все пак тук има добри неща - фантастична атмосфера около стадионите, няма насилие и хората идват за да се радват на играта, което е нещо съвсем различно от Италия", завършва мениджъра на „сините".

 

  Сподели
85