Ходжсън: Ръцете са ми вързани


Н. Гавазов

Ходжсън: Ръцете са ми вързани

Рой Ходжсън заяви, че плановете му да съживи Ливърпул не могат да се осъществят, докато нов собственик не закупи клуба. Босът на „червените" заяви в интервю за официалното списание на Асоциацията на мениджърите, че ако не се намери в скоро време купувач, той ще бъде принуден да работи с това което има под ръка. Ходжсън успя да убеди Стивън Джерард и Фернандо Торес да се обвържат с Ливърпул, но не успя да спре трансфера на Хавиер Масчерано в Барселона, както и да привлече ван дер Ваарт.

„Клубът е обявен за продан и никой не знае каква посока ще поеме, когато и ако се появят новите собственици. Преди няколко години ситуацията бе много по-стабилна, парите за нови играчи ги имаше. Надявам се ситуацията да се промени, когато клубът бъде продаден и новите собственици са готови да инвестират в клуба", коментира Ходжсън.

„Когато ситуацията се изясни, почти съм сигурен, че няма да ни е трудно отново да постигаме добри резултати, но в момента задачата е да се задържим около играчите, които имаме", допълва специалистът.

„Никой не очаква от нас титли, но всички имат невероятното желание и страст да печелим трофеи. Така, че въпреки несигурността, можем да приемем големи предизвикателства", завършва Ходжсън.

 

  Сподели
97