Раниери: Исках да убия Камара


Н. Гавазов

Раниери: Исках да убия Камара

Мениджърът  на Фулъм Клаудио Раниери заяви, че е "искал да убие" нападателя си Абубакар Камара, който отне топката от съотборника си Александър Митрович и реши да изпълни дузпата в края на мача срещу Хъдърсфийлд.

В последния си двубой от изминалата година "котиджърсите" отбелязаха минимална победа благодарение на гола на Митрович в добавеното време.

Фулъм обаче можеше да спечели победата няколко минути по-рано, когато срещу "териерите" бе присъдена дузпа, след като Крис Льове с ръка блокира удар на Камара в наказателното поле.

Противно на установения ред, Абубакар взе топката от Митрович и реши да изпълни 11-метровия наказателен удар, но вратарят Йонас Лесл отрази слабия му удар. В този момент Раниери е бил  готов да разкъса французина.

"Той прояви неуважение към мен, към клуба, към съотборниците и към обществото. Говорих с него и той не е прав.

Казах на Абубакар Камара да остави топката на Александър Митрович, който е нашият щатен изпълнител на дузпи. Невероятно е, че той така постъпи.

Исках да го убия. Не е нормално играчът да вземе топката само защото е вкарал предишната дузпа (срещу Манчестър Юнайтед). Митрович трябваше да стреля и точка", заяви Раниери.

  Сподели
477