Клоп: Мислех, че това е реакция на нашата победа, а не на загубата на Сити


Н. Гавазов

Клоп: Мислех, че това е реакция на нашата победа, а не на загубата на Сити

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е бил подведен от ентусиазираната реакция на "Анфийлд" в края на мача срещу Нюкасъл.

Вчера "червените" укрепиха лидерството си във Висшата лига, убедително побеждавайки Нюкасъл с резултат 4: 0. В края на този спокоен мач за Ливърпул новината за загубата на Манчестър Сити от Лестър се разпространи по трибуните и реакцията на феновете на мърсисайдци бе еднозначна - те посрещнаха с радостни възгласи отдалечаването на конкурента на седем точки.

Първоначално Клоп не е разбрал  истинската причина за нарастването на активността на феновете. Юрген е помислил, че почитателите на "червените"  благодарят на отбора си за победата.

"Мислех, че феновете реагираха така заради нас. Бях много наивен, наистина мислех, че е "много благодаря за добрата игра". След мача ми казаха за резултата от другата среща.

Естествено, никой не каза на нашата тълпа, че в другия мач Тотнъм спечели с 5: 0.

Но всичко е наред. Това е атмосферата на Boxing Day - хората идват от цял ​​свят, за да гледат футбол. Имаше много добра атмосфера и дори изключителна. Но аз мислех, че реакцията е заради нас", заяви Клоп.

  Сподели
441