Де Хеа отхвърли всякакви мисли за напускане на Юнайтед


Н. Гавазов

Де Хеа отхвърли всякакви мисли за напускане на Юнайтед

Давид Де Хея отхвърли всякакви мисли за смяна на клуба, решавайки да остане в Манчестър Юнайтед със статут на най-добре заплатен вратар в света.

Когато миналото лято Реал Мадрид прекрати дългогодишния си интерес към Давид, подсилвайки последния рубеж с Тибо Куртоа, в Манчестър въздъхнаха с облекчение, че няма да се занимават с опитите на Кралския клуб да прмами испанеца.

За съжаление, надеждите на "червените дяволи" най-накрая да затворят проблема с бъдещето на Давид чрез сключване на нов договор не бяха оправдани. Според слуховете, стражът има големи съмнения дали ще успее да изпълни спортните си амбиции, ако остане на "Олд Трафорд".

Въпреки това, след няколко месеца преговори, Юнайтед все пак  успя да направи пробив. Според източника на информацията,  28-годишният вратар вече е уведомил приятелите си, че е на път да съгласува условията на  нов договор.

Очаква се  новата сделка да увеличи заплатата на де Хеа на 400 хил. паунда на седмица. В момента в Юнайтед толкова взима  само нападателят Алексис Санчес.

Напомняме, че контрактът на Давид изтича през лятото, но в него има опция за удължаване с още 12 месеца.

  Сподели
404