Мварувари: Главното водещо нещо в Сити са парите


Н. Гавазов

Мварувари: Главното водещо нещо в Сити са парите

32 годишния нападател на националния отбор на Зимбабве Бенджани Мварувари бе представен официално като футболист на Блекбърн Роувърс, към който се присъедини миналата седмица като свободен агент и в своето първо интервю за новия си отбор, реши да даде своя прощален изстрел към бившия си клуб, заявявайки, че при „гражданите" няма доверие и всички играчи са мотивирани единствено от финансови съображения.

Мварувари бе докаран на Йистланд от Ериксон, но следващия период в кариерата му бе белязан от травми, заради което през втората половина на миналогодишното първенство бе даден под наем на Съндърланд, а от новия сезон е освободен от задължения по договора си поради изтичането му.

Манчестър Сити - това разбира се звучи много силно, но във футбола парите не решават всичко. Най-напред са нужни хора, които искат да те видят в клуба. А не да си там заради парите. Аз предпочитам да я няма тази инфраструктура, но да сме щастливи всички и да вярвам на тези около мен", заяви Мварувари пред Sky Sports.

„В Сити всички са заинтересовани от парите. Повече отколкото във всеки друг клуб и вътре в отбора доверието липсва. Предпочитам да играя там където ми се доверяват и където аз се доверявам на другите", завършва нападателя.

 

  Сподели
86