Клоп не си представя работа в Серия А


Н. Гавазов

Клоп не си представя работа в Серия А

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не се представя да води отбор от Серия А, въпреки че в миналото е имал  възможност да работи там.

В навечерието на мача от Шампионската лига срещу Наполи,  Клоп си спомни как през 2013 г., докато все още е тренирал Борусия Дортмунд, той се е срещнал с президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис.Тогава Юрген е предпочел да остане в Дортмунд, а Наполи се е обърнал към бившия мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес. Сега Клоп вече дори не си представя, че може да работи в Серия А в обозримо бъдеще.

"Все още имам три години и половина по договора си и не съм сигурен дали някой ще ме иска след това. Обичам Италия, италианската храна и всичко това, но за съжаление не говоря италиански много добре.

Това, което ми харесва при мистър Де Лаурентис е, че той не крие информация. Единственият проблем е, че Аурелио е прекалено приказлив! Не помня да съм разказвал на някого за преговорите с него, но самият той понякога си спомня за тях.

Мисля, че там са много доволни от треньорите си, така че няма смисъл да говорим за това какви избори е направил. Привличането на Маурицио Сари бе невероятно. Завръщането на Карло Анчелоти е великолепно решение. Мисля, че те са много доволни от своите треньори, за това няма смисъл да говорим за това, как ще бъде с един или друг треньор", заяви Клоп.

  Сподели
362