Шон Дайк отговори на Клоп


Н. Гавазов

Шон Дайк отговори на Клоп

Мениджърът на Бърнли Шон Дайк отговори на критиките на своя колега от Ливърпул Юрген Клоп за агресивна и опасна игра от страна на играчите на "виненочервените".

Напомняме, че немецът обвини футболистите на Бърнли в прекомерно груба игра по време на мача между двата тима, който завърши с победа 3:1 за мърсиайдци.

Въпреки това, Дайк побърза да напомни на Клоп, че играта на Ливърпул също има своите недостатъци - подобно на симулацията на нападателя  Даниел Стъридж.

"Това е смешно, защото той не спомена за измамите от страна на Стъргридж. Никой не го докосна, никой не бе наоколо, но успя да спечели наказателен удар.

Гледах Ливърпул като дете и бях фен на Ливърпул, когато растях. Имаха страхотен отбор, който комбинираше техника, воля, взискателност към себе си и отлично физическо състояние.

Ако тези времена са изчезнали или ми кажете, че този вид единоборства, които извършихме в този мач, вече са недопустими и трябва да бъдат заменени със симулации, тогава съм напълно щастлив, че ме изкарват старомоден.

Просто не мога да повярвам, че искат да мамят по време на мача и са готови да пожертвуват добра и искрена борба. Аз не вярвам в това", заяви Дайк.

Напомняме, че във въпросния мач травма получи защитникът на Ливърпул Джо Гомес, който сега ще отсъства поне шест седмици.

  Сподели
499