Раниери: Моуриньо е страхотен човек


Н. Гавазов

Раниери: Моуриньо е страхотен  човек

Мениджърът на Фулъм Клаудио Раниери защити своя колега от Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, като каза, че в реалния живот португалецът е съвсем различен човек, отколкото е представян от медиите.

Този сезон Моуриньо многократно демонстрира сприхавия си характер, оплаквайки се от своите играчи и различни обстоятелства. Изглежда, че Жосе е готов да обвинява всеки за проблемите на Юнайтед, но не и самия себе си.

Въпреки това, в навечерието на съботното пътуване до "Олд Трафорд", Раниери изрази увереност, че хората имат  фалшиво впечатление за Моуриньо. Клаудио продължава да смята Жосе за отличен човек и отличен професионалист.

"Той бе първият, който ми изпрати послание и ме поздрави при завръщането ми. Той е моят много добър приятел и написал: "Добре дошъл отново, желая ти много успехи".  Ние често говорим с него за всичко. Този път разменихме само СМС-и, но понякога се чуваме. Той е страхотен човек.

"От дълго време го познавам, още от работата си в Челси и Италия. Той винаги е бил много любезен към мен, това е голям човек и отличен треньор.

Много съм щастлив, че се върнах във Висшата лига и се върнах вкъщи.

Манчестър Юнайтед е един от най-добрите отбори във Висшата лига и Шампионска лига. Това е страхотен отбор с голям стадион, където искаме да спечелим точки. Знаем, че ще бъде трудно, но нищо не е невъзможно.

Юнайтед се подобрява и чакаме трудния мач. Трябва да играем перфектно", заяви Раниери.

  Сподели
174