Пти: Мисля, че Юнайтед е закупил брата на Санчес


Н. Гавазов

Пти: Мисля, че Юнайтед е закупил брата на Санчес

Легендата за Арсенал Емануел Пти разкритикува Алексис Санчес, твърдейки, че "артилеристите" са продали на Манчестър Юнайтед брат-двойник на играча на чилийския национален отбор.

Последният път, когато Санчес се появи в стартовата линия на "червените дяволи" във Висшата лига, бе на 3 ноември срещу Борнемут, а във вчерашния мач срещу бившия си отбор даже не попадна в заявката.  

Според слуховете, 29-годишният чилиец е много нещастен на "Олд Трафорд" и иска да напусне клуба възможно най-скоро. Пти вярва, че самият Алексис е виновен в тази ситуация, преследвайки големи пари.

"Футболистите играят, а не мениджърът. За това, излизайки на терена, ти трябва да играеш така, че да се гордееш със своята игра, но първият, който се крие в Манчестър Юнайтед е Алексис Санес.

Той искаше да напусне Арсенал, защото се поблазни от предложената му от Юнайтед заплата.  Сега получава много повече пари, но какво направи през тези девет месеца? Нищо. Не го виждам.  Мисля, че те са купили неговия брат.

Разбирам, когато играчите са на мнение, че когато достигнат определено ниво, те заслужават определено финансово възнаграждение, но това, което Санчес демонстрира в Юнайтед, е напълно неприемливо", заяви Пти.

  Сподели
496