Де Хеа: Ще се върнем там, където заслужаваме да бъдем


Н. Гавазов

Де Хеа: Ще се върнем там, където заслужаваме да бъдем

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа изрази увереност, че отборът ще се върне там където му е мястото - на върха във Висшата лига.

"Той е нашият мениджър и всички ние трябва да останем единни: играчи, треньорският състав, мениджърът. Всички ние се движим в една и съща посока и го правим заедно.

Мениджърът може много да бъде критикуван, но играчите са тези, които излизат на терена. Играчите са тези, които вкарват голове и всички ние трябва да помислим как можем да се подобрим.

За да бъда честен, ще кажа, че този сезон е лош за нас. Ние сме в лоша позиция в Лигата. Ние сме Манчестър Юнайтед и трябва да се борим за титлата.

Но сме много далеч от това и нямаме шанс да спечелим титлата, за това трябва да се класираме за Шампионска  лига.  Все още сме твърде далече от това, но сме в състояние да наваксаме това изоставане.  Пред нас има много големи мачове и ние можем постепенно да спечелим своите точки. Много е важно да се обединим, за да постигнем  победна  серия. Сигурен съм, че ще се върнем там, където ние заслужаваме да бъдем", заяви Де Хеа.

  Сподели
396