Почетино вярва, че Тотнъм може да излезе от групата


Н. Гавазов

Почетино вярва, че Тотнъм може да излезе от групата

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е убеден, че неговият отбор е в състояние да достигне до плейофите на Шампионската лига, въпреки гостуването на Барселона  в последния кръг от груповата фаза на турниура.

Голът на Кристиан Ериксен в 80-та минута позволи на "шпорите" да постигнат минимална  победа срещу Интер и да избегнат ранното елиминиране от Шампионската лига.

Сега за Тотнъм всичко ще бъде решено  в мача срещу Барселона, която вече си осигури първото място в квартета. Лондончани трябва да постигнат не по-лош резултат от Интер, който е домакин на ПСВ и Почетино вярва в шансовете на отбора си.

"Всичко е възможно, никога не съм казвал, че мисията е невъзможна - във футбола всичко може да се случи и трябва да се вярва. Ще бъде трудно да победим Барселона, но е много важно да повярваме в себе си. Но  първо ще имаме труден мач срещу Арсенал и трябва да се подготвим за него.

Най-важното е да се опитаме да разпространим увереност в целия отбор, защото хората постоянно ме питат защо меня състава след победи и след добра игра.

Но понякога, дори когато печелите, трябва да направите нещо, което да разтърси  отбора, да го освежи и да стане ясно, че всички играчи са важни. На първо  място не е личността, а отборът", заяви Почетино.

  Сподели
417