Бербатов съветва Юнайтед да купи централни защитници


Н. Гавазов

Бербатов съветва Юнайтед да купи централни защитници

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов препоръча на "червените дяволи" да се ориентират към покупката на двама централни защитника през януари.

След първите 12 мача от Висшата лига, Юнайтед заема само осмо място в класирането и има отрицателна голова разлика. Българинът вижда корена на всички проблеми в слабата защита, смятайки, че клубът трябва да подкрепи мениджъра Жозе Моуриньо на трансферния пазар, още повече, че Юнайтед разполага с парите за това.

"Те трябва да укрепят линията на защитата, особено силно се нуждаят от централни защитници - един или двама. На всички други позиции те имат няколко играчи, така че само защитата трябва да се засили. Надявам се, че те могат да намерят един-двама и тогава всичко трябва да е наред.

През зимата ще бъде по-трудно за Моуриньо, отколкото през лятото, но той трябва да намери играч, който да покани в отбора си.

Ако той намери такъв играч, тогава ръководството трябва да го подкрепи. Очевидно е, че отборът  в момента не се намира на  позицията, на която би трябвало да бъде, но това не е проблем.

Просто искам да кажа, че Манчестър Юнайтед няма проблеми с парите", заяви Бербатов пред Daily Mirror.

  Сподели
432