Шакири отказа примирие с Невил


Н. Гавазов

Шакири отказа примирие с Невил

Крилото на Ливърпул Джердан Шакири продължи словесната престрелка с Гари Невил, отказвайки примирие с експерта от Сйак Спортс. Историята на този конфликт води началото си още от лятото, когато Невил се изказа много лошо в коментара си за трансфера на швейцареца от Стоук Сити в Ливърпул.

Оттогава прозвучаха няколко взаимни упрека между двамата. При това 27-годишният футболист се опита да отговори на критиките с отлична игра, която накара Гари да замълчи, но Джердан не смята, че конфликтът е изчерпан.

"Дали ще се съглася да изпия с Невил чаша кафе? Не, за нищо. Все ми е едно какво казва той. Все ми е едно, дори да започне да ме хвали. Много хора говореха, че трансферът ми в Ливърпул е много голям за мен, но сега те изглеждат нелепо. Но лично аз винаги съм запазвал спокойствие, даже когато малко играх в началото.

От своя опит в Байерн Мюнхен и Интер знам, че трябва да бъда търпелив и съсредоточен върху работата си, за да мога след това да се възползвам от своя шанс, когато ми се предостави шанс", заяви Шакири.

  Сподели
445