Невил: Фред не оправда очакванията


Н. Гавазов

Невил: Фред не оправда очакванията

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че полузащитникът Фред засега не може да оправдае цената си. Покупката на 25-годишния бразилец от Шахтьор Донецк стана главната инвестиция на "червените дяволи" през лятото, но футболистът не впечатлява с изявите, с което си навлече критиките на специалистите.

Невил е един от тези, които смятат, че Фред разочарова.

"Фред струва 60 милиона паунда. Той излезе в стартовия състав за първия мач от сезона и изглеждаше ярко, но нима изглеждаше така,  както очаквате от играч за 60 милиона паунда?

Може ли той да промени хода на мача? Изглежда ли като играч, който работи в отбрана, който трябва да свързва защитата с атаката?  В дадения момент това не е така.

Въпреки това той се развива и все още свиква с Манчестър Юнайтед. Фред се оказа в много трудна ситуация, като се има предвид, че играта на отбора е нестабилна в момента и през последните три-четири месеца ситуацията тук стана  много напрегната.

"Така че не бих обвинявал Фред за всичко, но все още имам един въпрос: къде беше той в неделя (в дербито в Манчестър)?", заяви Невил.

  Сподели
386