Бабел: Обичам Ливърпул!


Н. Гавазов

Бабел: Обичам Ливърпул!

Нападателт на Ливърпул, Райън Бабел, е твърдо решен да остане и да се бори за титулярно място в клуба, въпреки слуховете в медиите, които го пращат във Волфсбург и Бирмингам Сити, съобщава Daily Mail. Както е известно, холандския национал е в състава на "червените" от четири години, но все още не е спечелил сърцето на феновете, след като игра малка роля в отбора по времето на Бенитес.

23-годишният футболист често изразаяваше недоволството си от малкото шансове за изява, които получава в Ливърпул и не изключваше възможността да напусне тима, но идването на Рой Ходжсън в клуба е възродило желанието му да се представя добре за тима от града на Бийтълс.

"Преминах през труден период в Ливърпул, но аз гледам на настоящия сезон като на нова страница в моята кариера. Опитвам се да бъда позитивен и да гледам напред. Имам ще две години от договора си и обичам Ливърпул. Ако чувствах, че вече съм направил всичко по силите си за този клуб, тогава може би щях да отида другаде. Аз обаче смятам, че мога да бъда важна част от отбора", цитира изданието Бабел.

 

  Сподели
106