Невил: На Юнайтед му липсваше Погба


Н. Гавазов

Невил: На Юнайтед му липсваше Погба

Експертът от Sky Sports Гари Невил е на мнение, че отсъствието на Пол Погба се е отразило на играта на Манчестър Юнайтед в градското дерби със Сити. Напомняме, че френският футболист бе принуден да пропусне неделната среща  на "Етихад" заради травма, която получи няколко дни по-рано в двубоя с Ювентус от Шампионска лига.

Невил е на мнение, че на Юнайтед са липсвали качествата на Погба.

"Към момента Юнайтед играе епизодично и макар Погба също да се проявява епизодично, той е играчът, който притежава правилното високомерие, за да си мисли, че е способен да играе на всеки терен по света, срещу всеки отбор, срещу всеки играч и да тръгне на бой с тях. Той вярва в себе си, а това е отлично качество.

Освен това на него му се отдава да издържи на критиките. Той продължава да носи бремето на цената си, но е играч, по който се ориентира останалата част от отбора. Той е способен да задържа топката, да я прехвтрля от отбрана в атака и да намира съотборниците си.

Щом чух, че няма да играе, аз веднага разбрах, че Юнайтед се намира в голяма беда. Гледайки Матич, Фелайни и Ерера, аз не разбирах, как те възнамеряват да доставят топката от центъра на терена.  

Пол Погба е най-добрият асистент в Манчестър Юнайтед за този сезон, освен това той вкара три гола, а през последните няколко седмици неговата връзка с Антони Марсиал засвети с нови краски", заяви Невил.

  Сподели
407