Сари: Трудно ще издържим на Сити и Ливърпул


Н. Гавазов

Сари: Трудно ще издържим на Сити и Ливърпул

Мениджърът на Челси Маурицио Сарри заяви, че за отбора му е много трудно да поддържа темпото, което се определя този сезон от Манчестър Сити и Ливърпул. В неделя "сините" бяха принудени да се задоволят с безголово равенство срещу Евертън и този резултат увеличи изоставането на отбора от върха на Висшата лига на четири точки.

Въпреки многобройните пропуснати възможности в мача, Маурицио се оплака не от лошата реализациа, а от недостатъчния количество създадени положения. С такава игра, признава италианецът, ще бъде много трудно да се преследват фаворитите.

"В момента средното количество точки при Сити и Ливърпул е много високо - струва ми се, че са под 100 за двата тима. Много е трудно да останем близо до тези отбори.

В последните три мача ние създадохме няколко възможности за отбелязване за играта, която показахме. Може би проблемът е малък в момента и три мача са много кратък период, така че не съм много сигурен. Може би това е случайно, не е тенденция, но трябва да сме наясно със ситуацията и нащрек със случващото се", заяви Сари.

  Сподели
382