Уелън: Уигън са жертва на календара


Н. Гавазов

Уелън: Уигън са жертва на календара

Въпреки двете унизителни поражения с общ резултат 0:10, президентът на Уигън Дейв Уелън даде своята подкрепа за мениджъра на отбора Роберто Мартинес. Босът заяви, че не е изненадан от случилото и обяви, че "латиксите" са жертва на календара за сезона.

"Когато видях резултата от жребия за програмата, то веднага си помислих, че нас ни очаква много трудно начало. Спомнете си как в миналата година Манчестър Юнайтед загуби във втория кръг от Бърнли. Предупредих Мартинес, че Блекпул ще играят над възможностите си и ще демонстрират най-доброто от себе си", цитира думите на Уилън авторитетния сайт за футболни новини Goal.com.

Роберто е един много добър мениджър. Но на Уигън не му провървя с календара. Искам да ви уверя, че Мартинес се ползва с пълното ми доверие", продължава президента на Уигън.

"Притеснява ме, че в деня на откриването на стадиона имаше 16 152 поддръжници, а срещу Челси те бяха 14 476. Това е разочароващо. Вярно е, че мача се предаваше по телевизията, но Челси е един от най-добрите отбори в света и тази тенденция е тревожна", завършва Уилън.

 

  Сподели
91