Мърсън: Типичен Арсенал


Н. Гавазов

 Мърсън: Типичен Арсенал

Бившият футболист на Арсенал Пол Мърсън е убеден, че зад провала на преговорите с полузащитника Аарън Рамзи за удължаване на договора на играча стои мениджърът Унай Емери.

"Арсенал предложи на Рамзи нов договор, а след това оттегли предложението си и с това нещо сякаш мениджърът казва: "Чакайте малко, аз не възнамерявам да му плащам такива пари, аз мога д намеря по-добър играч за неговото място".

Но нали разбирате, че много по-евтино е да плащаш 200 000 на седмица, отколкото да купиш играч за 40 милиона и да му плащаш не по-малко от 130 000 паунда на седмица. Типичен Арсенал, не е ли така?

Как те въобще допуснаха контрактът на играч от такава класа да се приближи до своя край? Това много често се случва в Арсенал и аз недоумявам защо се допуска една и съща грешка.

Навремето теб те викаха да подпишеш нов договор, когато ти остават 18 месеца или две години от края на предишния. Никога не имало такова нещо, да се започват преговори с играч, на който му остават по-малко от 18 месеца от контракта", заяви Мърсън.

  Сподели
386