Сари: Юнайтед наложи играта си в последния половин час


Н. Гавазов

Сари: Юнайтед наложи играта си в последния половин час

Мениджърът на Челси Маурицио Сари се оплака, че футболистите са престанали да играят своя футбол през последните 30 минути на мача с Манчестър Юнайтед. Хората на италианския специалист изглеждаха много уверено през първото полувреме на домашния мач и заслужено поведоха в резултата, но играта се промени след почивката и "червените дяволи" вкараха два гола.

"Сините" все пак се измъкнаха от загубата, което се случи  едва в добавеното време и Маурицио признава, че отборът е загубил нишките в играта си през второто полувреме.

"Много добре играхме през първия час, но след това заиграхме така, както Юнайтед ни наложи. Получи се много физическа борба, а в това отношение Юнайтед е по-добър от нас. Разстроен съм от последните 30 минути. Можехме да победим, но в края на краищата една точка е достатъчно.

Играта ни е организирана не върху далечни подавания, обикновено играем с къс пас. Ето защо не изглеждахме организирано в последния половин час. Това не е нашият футбол. Предпочитам да играя свой футбол 90 минути", заяви Сари.

  Сподели
367