Адебайор може да напусне Сити


Н. Гавазов

Адебайор може да напусне Сити

Нападателят на Манчестър Сити Емануел Адебайор ще се бори за титулярното място в отбора въпреки, че обмисля да напусне Ийстланд през януарския трансферен прозорец, съобщава новината Daily Mail. Според изданието, причината е, че 26 годишния футболист остана на пейката при гостуването на Сити на „Уайт Харт Лейн". Както е известно, мениджъра на тима Роберто Манчини предпочете да използва тогава Карлос Тевес като самотен нападател.

Изданието информира, че Адебайор е потърсил италианския специалист, за да разговаря с него относно ролята си в клуба и е получил увереност, че мениджъра ще разчита на него. Въпреки това, национала на Того не изключва да си тръгне през зимата.

„Имах разговор с мениджъра си след мача с Тотнъм, който премина добре. Но мениджърите могат да променят мненията си и днес да кажат едно, а утре друго. Аз не искам да мисля за бъдещето. Кой знае какво може да се случи? Може до януари да бъда помолен да си тръгна, а може би аз ще помоля да ме пуснат. Важното е Сити да има ясна цел и да я преследва. Признавам си, че когато бях на пейката срещу Тотнъм в първия мач от сезона, аз се разтроих", цитира Daily Mail Адебайор.

 

  Сподели
138