Почетино: Не съм доволен от петото място


Н. Гавазов

Почетино: Не съм доволен от петото място

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви на пресконференция преди мача с Уест Хем, че не съжалява за лятната трансферна кампания на клуба.

"От първия ден говоря, че няма да обвинявам своя бос. Той ми е началник, собственик на клуба. Трудно ни бе да купим играчите, които ни интересуваха, това бе невъзможно. Но искам да отбележа, че съм доволен от състава. За нищо не съжаляваме.

Когато в началото на сезона Тотнъм постигна три победи и бе на върха в таблицата, всички започнаха да говорят, че сме постъпили правилно, запазвайки състава от миналата година.

Нека да ви напомня, че показахме най-добрия старт в историята на клуба в първите осем мача. Нещата се промениха, когато загубихме от Интер и Барселона в Шампионска лига, но въпреки това имаме точка в повече от миналата година.

Не съм доволен, че се намираме на пето място. Имаме амбиции да сме на върха, но в същото време си оставаме реалисти и отчитаме обстоятелствата, които се случиха през лятото заради Световното и всичко останало. Ние продължаваме да се сражаваме и сега не сме далече от върха в таблицата", заяви Почетино.

  Сподели
428