Анчелоти: Играем както го правехме миналата година


Н. Гавазов

Анчелоти: Играем както го правехме  миналата година

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти след победата на неговия отбор като гост над Уигън с 6:0 в мач от втория кръг на английската Висша лига заяви, че отборът му започва добре новия сезон и постепенно набира скорост. Италианският специалист обаче призна, че през първото полувреме футболистите му не са показали своя футбол.

„Мисля, че ние се опитваме да играем по начин, по който го правехме и през миналия сезон. Започваме добре и вкарваме много голове. През първото полувреме се получи много трудна игра и Уигън изглеждаше добре, стараейки се да ни оказва натиск. Те изразходваха много енергия и изглежда не им стигнаха силите за второто полувреме. През първата част нашите трудности дойдоха заради липсата на свободни зони и невъзможността да демонстрираме нашия си футбол", цитира официалния сайт на Челси думите на Анчелоти.

„През второто полувреме вече ни бе по-леко, имахме своите шансове и успяхме да се възползваме от тях. Отборът се отбраняваше добре и не даде никакви шансове на Уигън. Това е важното във футбола - да умееш едновременно да се защитаваш и атакуваш", завършва мениджъра на Челси.

 

  Сподели
86