Де Хеа все пак ще подпише нов договор с Юнайтед


Н. Гавазов

Де Хеа все пак ще подпише нов договор с Юнайтед

Представители на вратаря Давид де Хеа са оптимистично настроени по отношение на шансовете за нов договор с Манчестър Юнайтед. Както е известно, 27-годишният испанец вече навлезе в последната година на своя контракт с "червените дяволи", въпреки че клубът запазва опцията за автоматично удължаване на това съглашение с 12 месеца.

По-рано през октомври се съобщаваше, че агент Жорже Мендеш, представляващ интересите на Де Хеа, са пътували до Лондон, където са провели среща с босовете на Юнайтед, но страните не са успели да достигнат до разбирателство за продължаване на сътрудничеството.

Даже се съобщаваше, че в Де Хеа са възникнали съмнения, че той в състава на Юнайтед няма как да се бори за най-високи награди на вътрешна и европейска сцена, отчитайки близката до криза ситуация в отбора на старта на новия сезон.

Източници от Юнайтед обаче побързаха да разсеят всички възникнали съмнения. Според информацията, на "Олд Трафорд" още никога досега не са били толкова уверени относно новата сделка с Давид, както към днешна дата, особено след като Реал Мадрид укрепи последния рубеж в отбраната си чрез покупката на Тибо Куртоа.

Съобщава се, че в лагера на вратаря също са преизпълнени с оптимизъм. Въпреки сензационните новини от таблоидите, Де Хеа продължава да смята, че Юнайтед отговоря на неговите амбиции. Давид е готов да проведе пиковите години от кариерата си точно на "Олд Трафорд", за това новата сделка е много близо. По всичко изглежда, че клубът няма да прибегне до използване на опцията за автоматично удължаване на контракта с Де Хеа.

  Сподели
588