Официално: Видич е играч на Юнайтед до 2014 година


Н. Гавазов

Официално: Видич е играч на Юнайтед до 2014 година

Сръбският защитник Неманя Видич подписа нов договор с Манчестър Юнайтед, срокът на който е до юни 2014 година, съобщи новината официалния сайт на клуба. Както е известно, преди няколко седмици от ръководството на „червените дяволи" обявиха, че играчът остава на „Олд Трафорд", но подписи не бяха сложени под новия договор. Това стана официално едва днес, което означава, че Видич в следващите три години ще играе за Юнайтед.

Сръбският национал изигра 188 мача за отбора на Сър Алекс до този момент и след като положи официално подписа си заяви, че очаква нови успехи с Мнчестър Юнайтед.

„Аз много се радвам, че подписах този договор. Дойдох в клуба когато бях млад и за времето до сега напреднах с бързи темпове в играта, благодарение на моите съотборници и мениджъра Сър Фъргюсън. Сдобихме се с много успехи и с нетърпение очаквам тяхното продължение и през следващите сезони", заяви Видич.

От своя страна Сър Алекс каза, че така се поставя край на всички спекулации около бъдещето на футболиста и подчерта, че с идването си на „Олд Трафорд" той се е превърнал в най-добрия защитник в света.

"Това събитие убива всички глупави спекулации относно възможното напускане на Видич, които се появиха в последните колко месеци. Играчът стана един от най-добрите защитници в света с идването си на „Олд Трафорд". Ние се радваме, че той ще продължи да играе за клуба в следващите няколко години", заяви Сър Алекс.

 

  Сподели
85