Фърдинанд очаква решения от ръководството на Юнайтед


Н. Гавазов

Фърдинанд очаква решения от ръководството на Юнайтед

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд призова ръководството на "червените дяволи" към решителни действия след поражението с 3:1 от Уест Хем по-рано днес. Започвайки сезона със загуби от Тотнъм и Брайтън, Юнайтед пооправи ситуацията, но не задълго, защото след това последна черна серия. Преди седмица "червените дяволи" изпуснаха победата срещу Уулвс, а след това сензационно излетяха от Купата на Лигата, губейки на свой терен от Дарби Каунти. А днес хората на Моуриньо бяха бити от Уест Хем.

Всички тези резултати са съпроводени от конфликта между Жозе и Пол Погба, който тази седмица бе лишен от ролята на втори капитан. Рио е на мнение, че босовете на Юнайтед повече не бива да се бавят със своите действия.

"Желанието упорито да се трудиш и да се стараеш трябва да бъде в твоето ДНК, ако си футболист. Днес това не го наблюдавах.

От Манчестър Юнайтед се искат големи решения. Убеден съм, че ще има разговори по този въпрос на ниво ръководство. Те трябва да разберат, как отборът може да се движи напред с този треньор и с този състав. Сега те не се справят с базови неща. Трябва да се подобрят.

Убеден съм, че хората с власт в този клуб трябва да вземат решение. Нужно е да се направи нещо  и аз нямам в предвид, че някой задължително трябва да си отиде. Но трябва да се предприеме нещо", заяви Фърдинанд.

  Сподели
516