Моуриньо обясни загубата със съдийски грешки


Н. Гавазов

Моуриньо обясни загубата със съдийски грешки

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо свърза загубата на отбора от Уест Хем с 3:1 със съдийски грешки. Пасивната игра на "червените дяволи" на стадиона в Лондон предопределиха изхода на мача. Юнайтед допусна три гола и върна само един, но Жозе вижда причините за поражението не в бездушната игра на своите футболисти, а в работата на съдиите.

"Не е най-добрият способ да започнеш мача, когато отбор, изпитващ проблеми с увереността, допусне гол още в петата минута. Имаше засада преди гола, но страничният съдия не видя това и допусна грешка.

Второто попадение дойде от Андрей Ярмоленко. Знаехме, че стреля с левия крак, но въпреки това му позволихме да стреля с левия крак. Оживихме се след почивката, вратарят им направи няколко спасявания, но след това пак допуснахме. И отново грешка на съдията: там имаше фаул. Това вече уби вярата в нас.

Отсъствието на Санчес? Вие няколко месеца ме молите да пускам Марсиал. Днес му дадох шанс, а оставих Алексис извън заявката. И видяхте какво се случи", заяви Моуриньо.

  Сподели
471