Почетино: Там имаше дузпа


Н. Гавазов

Почетино: Там имаше дузпа

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че отборът е бил по-слаб от Ливърпул, но заедно с това е заслужавал да получи дузпа в края на съботната среща от Висшата лига на "Уембли".

"Червените" вкараха два гола и уверено контролираха играча, но в завършващия стадий на двубоя се отпуснаха и в добавеното време Ерик Ламела намали резултата. В този период на мача можеше да се случи и още еддин гол, но реферът Майкъл Оливър не видя нарушение на правилата в сблъсъка между Сон Хен Мин и Садио Мане. Почетино съжалява за това решение на рефера.

"Те бяха по-добри, но ние им дадохме битка и бяхме близо. Последният епизод в срещата е лудост, защото там имаше дузпа, Мане фаулира Сон. Тогава по различен начин щяхме да говорим след мача.

Но те бяха по-добри и с това няма как да спориш. Разбира се, разстроен съм от резултата, но трябва да продължим да работим и да се усъвършенстваме. Сезонът е едва в началото си, но ние станахме много по-добри.

Това бе труден двубой. Можеш да спечелиш, а може и да загубиш. Ние продължаваме да работим. Разстроени сме от резултата, но пред нас има още много срещи", заяви Почетино.

  Сподели
439